Købsrejsen

Intro

Wheelriders, etableret af Søren Tækker er stedet, hvor alt er samlet ét sted. Du finder et stort udvalg af el løbehjul, EUC’er, el cykler, el motorcross og el skateboards.

Jeg har etableret sikre og trygge samarbejdsaftaler med nogle af de største distributører og producenter inden for disse el køretøjer, og du er derfor i gode hænder hos Wheelriders. Det er på baggrund af disse kontakter jeg har forhandlet og sætter et salg op til dig til yderst attraktive priser.

Jeg sætter dig i kontakt med én af mine samarbejdspartnere angående et køb af el løbehjul, EUC, e-skateboard, el motorcross eller el cykel, og du betaler et formidlingsprovision for denne service. Denne formidlingsprovision er allerede inklusiv alle de priser du finder på hjemmesiden på el løbehjul, EUC, e-skateboards og el cykler. Priserne på hjemmesiden er samtidig også inklusiv fragt og importopkrævninger – du betaler altså ikke noget ekstra for at modtage dit el køretøj. Den efterfølgende betaling efter du har betalt formidlingsprovision foregår direkte til min respektive samarbejdspartner – med kyndig vejledning igennem Wheelriders. 

Konceptet

Sådan bestiller og modtager du dit el løbehjul, EUC, e-skateboard og el cykel i fire simple trin fra Wheelriders.dk sendt direkte hjem til din adresse.

TRIN 1

Du finder den model, du ønsker at bestille på hjemmesiden. Tilføj derefter produktet til indkøbskurven og foretag en checkout.

TRIN 2

Du modtager en bekræftelse på din ordre og en faktura med min formidlingskommission - det beløb jeg opkræver for at oprette dette køb til dig via min samarbejdspartner. Bemærk, at min formidlingskommission allerede er inkluderet i den samlede pris, du ser på hjemmesiden.

TRIN 3

Efter at have foretaget den første betaling, vil du modtage oplysninger hvorpå det resterende beløb skal sendes direkte til min samarbejdspartner ved hjælp af en udenlandsk bankoverførsel. Der er en guide på hjemmesiden, som du kan følge, når du skal lave den udenlandske bankoverførsel til min samarbejdspartner. Din bank tager et gebyr på 50-80kr for denne overførsel, og har du Danske Bank, tager de 200kr for denne overførsel. Bemærk visse samarbejdspartnere også tilbyder betaling via Paypal.

TRIN 4

Du vil modtage en bekræftelse fra mig på, at den overførsel du lavede til min samarbejdspartner er modtaget. Når ordren er afsendt, sender jeg et sporingsnummer til dig.

SÅ ENKELT ER DET!

Du modtager din ordre som planlagt. Du pakker den ud, efterspænder alt og tjekker bremser osv. fungerer som de skal. Hvis der er problemer, kan du skrive til mig, og jeg vil kontakte min samarbejdspartner på dine vegne, for at hjælpe med at løse problemet på bedste vis. Du har altså her en service via mig, hvor du ikke skal igennem diverse platforme fra udlandet. 

Jeg har etableret samarbejdsaftaler med nogle af de bedste brands du finder på markedet, såsom Zero, Engwe, Shengmilo, MiniMotors, Inmotion, Begode, YUME og Nanrobot gennem årene, så du kan føle dig helt tryg.

Lav en bestilling nu!