HVORFOR VÆLGE AT KØBE IGENNEM MINE SAMARBEJDS-PARTNERE ?

Jeg har etableret samarbejdsaftaler med mange af de absolutte største producenter, der findes indenfor EUC- verdenen, el løbehjul med dual motorer, store fat bikes el cykler, kraftige elektriske motorcrosser herunder bl.a. Surron og Talaria og e-skateboards. Her hos Wheelriders modtager man sin ordre – dette er en garanti. Du har en dansk kontaktperson igennem mig, når du lægger en ordre på et el køretøj. Der bliver fulgt op på garantisager – ofte også væsentlig hurtigere end på andre udenlandske sider, og jeg har nem adgang til reservedele. Du finder flere fordele herunder.

ERFAREN RÅDGIVNING

Med mange års erfaring indenfor industrien, er mit kendskab til el løbehjul og de andre modeller du finder på min hjemmeside stort! Jeg kan hjælpe dig med at finde dit nye el køretøj, der passer til dine ønsker og budget.

DANSK KONTAKTPERSON

Du har hos Wheelriders.dk en dansk kontaktperson, du kan skrive til ved spørgsmål efter køb. Jeg har kontakten direkte til producenten, udenom mange mellemled og de ofte lange ventetider på mail.

KONKURRENCE-DYGTIGE PRISER

Jeg har etableret samarbejdsaftaler direkte hos mange af de største producenter indenfor el løbehjul, EUC, e-skateboards og el cykler - du springer derfor de mange fordyrende mellemled over.

SERVICE

Jeg har med kontakten til producenten en direkte linje til teknikerne. Dette giver hurtigere svartider og en generel bedre service, da forholdet til mine samarbejdspartnere er tillidsfuldt og pålideligt.

RESERVEDELE

Jeg kan nemt skaffe dig reservedele til dit el køretøj - ofte også dele, der kan være mere vanskelige at skaffe. Dette skyldtes de gode kontakter jeg over årene har etableret med store kinesiske producenter indenfor el løbehjul, EUC; el cykler og e-skateboards.

BREDT PRODUKTSORTIMENT

Du finder altid minimum 200 forskellige el køretøjer på Wheelriders.dk - de fleste klar til forsendelse fra Europa og minimum 200 forskellige reservedele klar til forsendelse fra Storkøbehavn.

GARANTI VIA MIN RESPEKTIVE SAMARBEJDSPARTNER

Alle el køretøjer kommer med garanti fra producenten - du henvender dig til mig, hvis der måtte være nogle problemer, og jeg tager fat i min samarbejdspartner på dine vegne. De fleste el køretøjer kommer med 1 års garanti.

GIV DIN GARANTI VIDERE VED SALG

Du kan på el køretøjer købt via Wheelriders hos én af mine samarbejdspartnere, give din garanti videre på dit el køretøj, hvis du vælger at sælge det, mens der fortsat er garanti på.