FAQ

Når du lægger en ordre på et el løbehjul, EUC, el motorcross, el cykel eller e-skateboard, så handler du direkte med min samarbejdspartner (producenten). Jeg sender dig de nødvendige oplysniger, du skal bruge for at foretage handlen. Du har produktgaranti inkluderet, men ikke dansk reklamationsret, da overførslen til min samarbejdspartner foregår til udlandet. Du finder længden af produktgaranti og hvad den dækker under hvert el køretøj. Jeg har etableret samarbejdsaftaler med nogle af de største mærker i verden såsom; Surron, Yume, Kaabo, Shengmilo, Engwe og mange andre. Det er på baggrund af disse kontakter jeg videregiver informationer til dig, således købet kan gennemføres. Jeg fungerer som din danske kontaktperson / agent.

Alle accessories på hjemmesiden handles udelukkende med Wheelriders, med gældende dansk købelov; reklamations- og returret. Accessories er reservedele såsom opladere, dæk, displays mv.

Jeg har desværre ikke en butik med udstillingsmodeller af el løbehjul, el cykler, el motorcross, EUC og e-skateboards. Dette er for at kunne tilbyde så lave priser som muligt, og derved holde så mange udgifter nede som muligt. Skulle jeg have butik / showroom, ville alle priser minimum være 30-40% højere, til at dække lønninger, husleje, forsikring mv. Ønsker du at se en model, er mit bedste svar, at du må lave en så god søgning, man nu kan lave på Google / Youtube, og så vurdere derfra. Jeg vejleder dig også gerne.

Alle salg af el køretøjer foregår via hjemmesiden. Jeg har desværre ingen demo-modeller, man kan komme forbi og prøve eller købe. 

Når du handler el løbehjul, EUC, el motorcross, e-skateboards og el cykler på Wheelriders.dk er betalingen to-delt. Første betaling er mit formidlingsprovision (der udgør en vis procent del af varens pris), dette betales via en almindelig konto overførsel til min bank hos Nordea. Den efterfølgende betaling er overførslen du skal lave til min samarbejdspartner, der udgør det resterende beløb af varens pris. Køber du accessories kan disse betales på almindeligvis med VISA, Mastercard, faktura eller AMEX – sendt til dig med DAO, Postnord, Bring eller GLS.

Jeg har ikke nogen fysisk butik – ej heller showroom (som det ser ud nu). Alle salg foretages via hjemmesiden – dog har jeg reservedele / accessorires på lager fysisk og sendes fra Storkøbehavns området. Det er også muligt at hente accessories efter aftale i Ballerup.

Man kan desværre ikke købe på afbetaling. Du skal betale hele beløbet, før din ordre sendes – dette gælder uanset om du køber el løbehjul, EUC, e-skateboard, el cykel eller accessories. Ønsker du en afbetalingsordning, skal du tage fat i et pengeinsitut.

Ja, alle produkter, du både kan købe i det faste sortiment, men også andre modeller, du måtte efterspørge er alle helt nye. De kommer alle ny i boks med manual & oplader. Står garantibevis ikke et sted i din manual, skriver du til mig, så får jeg det sendt til dig med det samme.

Ja alle varer er nye.

Køb af accessories sendes med enten DAO, Bring, GLS eller Postnord til nærmeste pakkeshop eller direkte til din adresse – afhængig af ordrens størrelse og indhold. Du skal regne med 1-3 dages forsendelse – afhængig af hvornår på ugen du bestiller.

Ja, alle produkter du finder på Wheelriders.dk er CE mærket

Skulle det utænkelige ske, at du ikke modtager din vare efter du har betalt, vil jeg tage kontakt til min samarbejdspartner omgående og få det løst. Jeg arbejder via en platform, hvor der er garanti for varemodtagelse eller fuld refundering af beløbet til dig som kunde, så du er dækket fuldt ud i dette tilfælde.

Jeg kan garantere dig for, at din vare sendes efter modtaget betaling. De samarbejdspartnere jeg har kontakter til er nøje udvalgte. De lever af at levere el løbehjul, EUC, el motorcross og el cykler til private såvel som firmaer over hele verden. De ønsker heller ikke et dårlig omdømme for deres forretning. Jeg har samarbejde med bl.a. Kaabo, InMotion, Begode, Kugoo, TNE, Zero fabrikker, YUME og mange flere.

Alle køb på el løbehjul, EUC, e-skateboards og el cykler på Wheelriders.dk har garantibevis med i købet. Du kan skrive til mig, hvis du oplever problemer med din vare under garantien, så skal jeg nok tage kontakt til min respektive samarbejdspartner hvor handlen er foretaget. Den specifikke garanti afhænger af min samarbejdspartner, og hvilket produkt der sælges. EUC, e-skateboards, el motorcross og el løbehjul ligger nogenlunde indenfor den samme varighed af garanti; et sted mellem 6-12 måneder. El cyklerne du finder på hjemmesiden, ligger ofte på 12-36 måneder – afhængig af model. Visse samarbejdspartnere dækker motor, controller og oplader under garantien. Andre samarbejdspartnere dækker også mindre ting som dæk, slanger, bremser, kørelys og mindre dele som fod pedal.

Trænger dit el køretøj til at få skiftet reservedele under garantien, blive smurt, tjekket efter eller lignende, vil dette være noget du selv står for økonomisk. Du kan ikke sende regningen videre til hverken Wheelriders eller min samarbejdspartner, hvis du får en opkrævning fra en cykelmekaniker. Du får under garantien reservedele tilsendt via min samarbejdspartner. Det er altid en god idé at undersøge om din lokale cykelmand kan hjælpe med service, inden du fx. køber en fat bike. Jeg har bl.a. en aftale med MT cykler i Hvidovre og flere, hvor du kan indlevere mod egenbetaling. Du kan ikke indlevere dit el løbehjul, EUC, e-skateboard, el motorcross eller el cykel hos mig. Snakker vi en større reparation/ udskiftning af større dele, så ville varen skulle sendes til et europæisk varehus. Er dette under din garantiperiode, og er det ikke forårsaget af mangel på vedligeholdelse eller lign., så vil dette være dækket under din garanti. Du kan i nogle tilfælde blive opkrævet et mindre beløb for fragt på 2-300kr –  et beløb opkrævet fra min samarbejdspartner. Læs mere under handelsbetingelserne.

Du skriver til mig, så skal jeg nok tage kontakt til dem, på dine vegne. 

Det er enten med i kassen, når det leveres til dig, og er det ikke tilfældet, kan du se den specifikke garanti under hver model. Garantien starter den dag du modtager varen. 

Skulle du være så uheldig at modtage din vare fra min samarbejdspartner, hvor noget er i stykker, så skal dette dokumenteres med billeder og videoer. Disse sender du til mig på mail, hej@wheelriders.dk, og jeg tager fat i min samarbejdspartner på dine vegne. Ofte kan dette løses, ved at du får tilsendt nye dele hjem. Disse skifter du som udgangspunkt selv. Du kan også betale dig fra det, men det er som udgangspunkt ikke noget min samarbejdspartner (producenten) dækker. 

Nej, det har du ikke, da købet på varen foregår i udlandet. Du har en garanti på dit el løbehjul, EUC, el motorcross, e-skateboard eller el cykel, der forsikrer dig mod produktionsfejl – ikke mangel på vedligeholdelse. Alle accessories der købes på hjemmesiden er med dansk købelov og 2 års reklamationsret.

Ja, ved køb af accessories gælder den danske købelov.

Nej, det er du bestemt ikke! Du har selvfølgelig din garanti, der dækker produktionsfejl. Og jeg tager gerne kontakt til min respektive samarbejdspartner på dine vegne, hvis der måtte være noget under din garantiperiode. Læs leveringsbetingelser her.

Du er velkommen til at skrive til mig, så skal jeg se hvad jeg kan gøre. 

Ja, det kan vi godt finde ud af. Du skal minimum ligge en ordre på fem, før jeg kan gøre noget på prisen. Kontakt mig for yderligere information.

Ja, jeg kan også skaffe reservedele – også til mærker du ikke finder her på siden. 

Alle priser du ser på hjemmesiden, når du handler el løbehjul, EUC eller el cykler er den totale pris for fragt, import opkrævninger, mit formidlingsprovision og varens pris. Vælger du dog at betale via Paypal (frem for at lave en bank overførsel), vil Paypal kræve ca. 4% af beløbet oveni og det kan jeg ikke gøre noget ved. Min samarbejdspartner sender først varen afsted efter fuld betaling direkte hjem til din dør med tracking nummer.

Du betaler et formidlingsprovision til mig, der udgør en vis procent del af varens pris. Dette er den andel jeg tager, for at sætte et køb op til dig via en af mine samarbejdspartnere.

Prisen du ser på min hjemmeside inkluderer både formidlingsprovision og varens pris, import opkrævninger samt forsendelse. Du betaler altså ikke noget ekstra, når du modtager din vare.

Du handler via mig, da du derved har en dansk kontaktperson til disse brands. Jeg hjælper dig med kommunikationen vedr. garantien, hvor du sparer en masse tid. Jeg har samtidig etableret gode forhold til disse samarbejdspartnere – det giver mig fordele, der også gavner dig.

Det kan du ikke, da du så skal ligge moms på 25% oven i den totale pris. Når vi laver en betaling delt i to på denne måde her, hvor du sender formidlingsprovision til mig, og du efterfølgende sender en betaling til min samarbejdspartner, så er prisen på varen ikke momspligtigt, da du egentlig blot køber varen hjem til dig selv uden for Danmark via mine kontakter. Du betaler moms på det formidlingsprovision du sender til mig, men det er allerede medregnet i de priser du finder på hjemmesiden. Alle priser på hjemmesiden er inklusiv det hele.

Samtlige accessories på Wheelriders.dk sælges og sendes fra mit varelager her i Storkøbenhavn. Forventet leveringstid er 2-4 dage. Du laver fuld betaling til mig. Her gælder den danske købelov. 

Som meget andet i verden, og andre hjemmesider, der sælger el løbehjul, el motorcross, EUC, e-skateboards og el cykler, så bliver disse mærker primært produceret på store fabrikker i Kina, hvor de løbende sender leverancer til europæiske varehuse. Her sendes de så videre ud til kunder. Alle mærker, jeg har samarbejde med, kan jeg stå 100% inde for, og de er nøje udvalgte. Alle produkter er som minimum CE mærket.

El løbehjul, EUC’er og e-skateboards må maksimalt kunne køre 20km/t. på offentlig vej og hjelm er påkrævet.

Din el cykel må maksimalt kunne køre 25km/t uden der kræves en ansvarsforsikring. Kører din cykel mere end 25km/t, kræves en ansvarsforsikring samt hjelm. Din el cykel må maksimalt kunne køre 20km/t, uden du selv træder. Dvs har den et gashåndtag, der får cyklen til at køre mere end dette, skal dette afmonteres. Denne info er fundet på bedstevis. Det er altid dit eget ansvar at følge op på gældende regler og love.

Det kommer lidt an på hvilken aftale min samarbejdspartner har med fragtfirmaerne. Men det vil oftest være UPS, DHL, Postnord, Dachser, GLS eller FedEx, der leverer din bestilling til den adresse du har oplyst. Du får et tracking nummer, så du kan følge pakken.

Det kommer helt an på den konkrete situation. Er det en produktfejl, der er dækket under garantien, skal du ikke betale for at sende produktet retur. Uanset hvad, skal du rette henvendelse på mail hej@wheelriders.dk, og du skal vedhæfte dokumentation.

Ja, du får et tracking af mig så snart jeg får det fra min samarbejdspartner.

Ja, jeg kan mere eller mindre levere til hele Europa, dog vil både fragt og import opkrævninger højst sandsynligt ikke være de samme, og derfor kan priserne også være anderledes end dem du ser på siden, da disse er beregnet ud fra dansk adresse.

Topfarten afhænger ikke kun af motorens watt. Det er nemlig også væsentligt at kigge på hvilken controller (cyklens computer), der sidder i cyklen. Hvis der sidder en controller i cyklen, der ikke udnytter cyklens fulde watt, vil du kunne opleve topfarten ikke er så høj, som den måske kunne være. Du kan med fordel købe en kraftigere controller, således alle watt kan udnyttes. 

Det kommer lidt an på hvilken model du vælger; om den står klar på fabrikken eller først skal produceres. Mine samarbejdspartnere ønsker ikke at have for mange færdigesamlet produkter stående. Dette er også for at sikre, du får en vare, der er spritnyt fra fabrikken. Det kan være 2 dage efter du har betalt, at det sendes. Det kan også være 1 måned efter, hvis det først skal produceres, men det skal jeg selvfølgelig nok gøre dig opmærksom på inden køb. Derfor er forventet leveringstider, du ser på hjemmesiden estimater.

Du skal forvente en leveringstid på 8-14 uger – primært pga toldbehandlingen som dit el køretøj skal igennem, når det ankommer til Europa. Alle importafgifter, fragt osv. er inkluderet i alle priser du ser på hjemmesiden. Du betaler altså ikke noget ekstra, for at modtage dit el køretøj.

Overførslen du skal foretage til min samarbejdspartner, kræver man min. er 18 år. Er du under 18 år, skal du få en ven eller en fra din familie, der er over 18 år, til at lave den overførsel. Du skal min. være 16 år og have knallert kørekort for at køre på el cykler med mere end 250w. Alle el cykler der kører mere end 25km/t kræver en ansvarsforsikring.

Du skal være min. 16 år og have knallertkørekort. Er du fyldt 18 år er der ikke krav om hverken kørekort til bil eller knallert. 

Ja, det kan du sagtens. Så længe personen er over 18 år.

Modtager du din vare og det ikke lige er dig, du føler den er større end du havde regnet med eller lign., så kan du ikke sende varen retur.  Hvis vi kan lave en undtagelse, og du kan sende den tilbage, så betaler du selv for returneringen af varen. Produktet skal tilbage til varehuset i Europa det kom fra. Se mere under leveringsbetingelser nederst på siden. 

Dit stelnummer, som du selv skal sørge for at få noteret ned ved modtagelsen af din el cykel, sidder enten omkring styret eller nede ved pedalerne. Det sidder på siden eller under ståpladen, hvis det er et el løbehjul du skal modtage. Alle el cykler der kører mere end 25km/t kræver en ansvarsforsikring.

Dit køb kan altid fortrydes så længe din ordre ikke er sendt afsted endnu fra min samarbejdspartners varehus. Er varen først sendt afsted, så ville du selv skulle betale for at returnere varen tilbage til varehuset igen.  

Nedenstående info er hentet ned fra Sikkertrafik.dk

Wheelriders står på ingen måde til ansvar overfor dig som kunde ifht hvilken el cykel du køber.

En el cykel må gerne have mere end 250w. Dog falder en el cykel derved ind under andre regler.

Den må give motorhjælp op til 45 km/t, når du træder i pedalerne.

Den må kunne køre 20km/t uden du selv træder – kan den køre mere end dette er den ikke lovlig på de danske veje. Du kan afmontere gashåndtaget ved hjælp fra en cykelmekaniker. Så du aldrig kan få den til at køre uden du skal træde i pedalerne samtidig.

Du skal køre med cykelhjelm. Rådet for Sikker Trafik anbefaler, at du bruger en særlig speed pedelec-hjelm (godkendt efter NTA 8776), som beskytter hovedet bedre end en almindelig cykelhjelm

Du må hverken have passagerer med på disse 45’er cykler, ej heller cykelanhænger bagpå.

Cyklen skal ligeledes være EU-typegodkendt (dvs. den skal være bygget fra fabrikken til den hastighed den nu har. En alm. cykel man bygger om til en el cykel, er ikke EU-typegodkendt). El cyklen skal ligeledes være CE mærket. Alle el køretøjer på hjemmesiden er CE mærket. Alle el cykler der kører mere end 25km/t kræver en ansvarsforsikring. Alle el køretøjer der kører mere end 25km/t er ikke dækket af din indboforsikring – derfor kræves kaskoforsikring, hvis du ønsker køretøjet forsikret.