BEZIOR X500 MAX E-BIKE

17.999,00kr.

Tophastighed:
45km/t
Rækkevidde:
140km
Motorkraft:
750w
Batteri:
48v 37.5ah
Max personvægt:
230kg
Forsendelse:
-
Forsendelse:
5-12 dage
Produktvægt:
50kg
Hurtig forsendelse fra europæisk varehus
Tryg og hurtig betaling – priser er formidlingsprovision inkluderet
Kvalitetssikret fra producenten
Garantidækning fra samarbejdspartner
Told og importopkrævning er inkluderet i alle priser

Beskrivelse

Grundlæggeren James Wei har stået i spidsen for kinesiske Bezior siden dets opstandelse i år 2020, der blev skabt på baggrund af den store efterspørgsel på pendling på andenvis end bil og det offentlige oven på Covid-19. Bezior har fået godt fat på det europæiske el cykel marked de senere år, og virksomheden har også udvidet sin markedsrækkevidde til både Storbritannien og USA. Hos Bezior finder du et udvalg af mountain bikes og fat bikes med generelt kraftige motorer. 

750 watt børsteløs motor

Bezior X500 Max har en kraftfuld 750 watt baghjulstrukken motor, der giver en maksimal effekt på imponerende 1130 watt – der er ikke de bakker og terræn denne fat bike fra Bezior ikke kan klare. Derudover kan du med et motordrejningsmoment på 78 Nm forvente enestående reaktionsevne og kontrol.

Batterikapacitet

Det højkapacitetsbatteri på imponerende 48v 37.5ah (fordelt ud på 1x 17.5ah og 1x 20ah) – begge med Samsung kvalitetsceller, giver dig mulighed for at køre op til 120-140 kilometer på en enkelt opladning med hjælp fra pedaler. For dem, der foretrækker throttle mode (dvs. kun kørsel med gashåndtaget), kan Bezior X500 Max opnå en forventet maksimal rækkevidde på ca. det halve. Batterierne er aftagelige, så du kan opbevare det indenfor – hvilket også anbefales. Det tager ca 5-7 timer at oplade hvert batteri.

Affjedringssystem

Denne el cykel fra Bezior har hele forhjulsophæng med dobbelt støddæmperfunktion. Dette er ofte hvad der ses på disse fat bikes og giver dig færre vibrationer og stød, der er med til at give dig en mere behagelig køretur.

Dobbelte hydrauliske bremser

Det hydrauliske bremsesystem på Bezior X500 Max med store 160mm bremseskiver, langtidsholdbare bremseklodser giver en behagelig fornemmelse ved håndtaget og en utrolig bremsekraft. Det reducerer bremselængden markant til kun få meter under tørre forhold – så længe bremsesystemet vedligeholdes.

Dæk

Store 4 tommer ‘fat tires’ med god friktion, der kan tilpasse sig en række forskellige køremiljøer som sne, mudder, grusveje og selvfølgelig også fladt terræn. De egner sig bedst på asfalt, da det ikke er off-road dæk, der er monteret på fra fabrikken.

LCD Display

LCD-skærmen på denne kraftige Bezior el cykel tilbyder en række funktioner med nem kontrol og 5 forskellige hastighedsniveauer (også kaldt PAS). Den store skærm viser forskellige data såsom din kørehastighed, batterikapacitet, kilometertal og mode du kører i.

Sikkerhed

For- og baglygterne på el cyklen oplyser ikke kun din vej under dårlige lysforhold, men forbedrer også din synlighed for andre trafikanter. Integrationen af ​​blinklys, giver tydeligt dine medtrafikanter klare intentioner om hvor du er på vej hen. Det øger sikkerheden for alle parter i trafikken.

Plads til ekstra bagage

For at gøre dine daglige ærinder eller weekendrejser endnu mere bekvemme, er Bexior X500 Max gennemtænkt designet med stort bagagebærer. Det giver dig rigeligt med plads til at have din ting med på tur, eller gøre dine indkøb lidt nemmere. Det har en maksimal belastningsevne på 25kg.

IP rating

Denne fat bike kommer med en IP rating på IP54 – den kan fint bruges i regnvejr, men det er altid en god idé, at tørre den af efter en regnvejrs tur.

Dimensioner

Denne fat bike anbefales til personer mellem 170-190cm og en maksimal belastningsevne på imponerende 230kg. El cyklens batteri vejer omkring 4-5kg pr batteri og cyklen vejer ca. 40kg foruden begge batterier.


Vær opmærksom på, at opgivet rækkevidde på én opladning og tophastighed er under de mest optimale forhold. Du skal derfor regne faktorer som egen kropsvægt,  strøm på batteri, din kørestil, vind, vejr, bakker og temperatur med i de faktiske kilometer, og kan derfor som tommerfingerregel dividere opgivet rækkevidde med 2. Du kan ligeledes opleve din tophastighed falde under de samme ovennævte faktorer. Alle genopladelige lithium ion batterier er forbrugsstoffer og har en begrænset levetid – i sidste ende falder deres kapacitet og ydeevne til et niveau, der kræver, at de udskiftes.

Additional information

Accessories eller produkt

Produkter

Bagagebærer ?

Ja

Brand

Bezior

Maks. personvægt

Over 100kg, 230kg

IP rating (vandtæthed)

IP54 = Lejlighedsvis terrænkørsel; vådt underlag, tåge, let/ sjældent regn

Rækkevidde i kilometer

140km

Vægt på produkt

40+kg, 50kg

Batterikapacitet

48v 37.5ah

Tophastighed km/t

45km/t

Specs

  • Motorkraft: 750w, 45km/t
  • Antal gear:  7 gear
  • Gear mærke: Shimano
  • Antal forskellige power modes: 5
  • Batteri: 48v 37.5ah (20ah + 17.5ah – begge Samsung)
  • Stigningsgrad: 25°
  • Display: LCD
  • Bremser: 2x hydraulisk bremser
  • Affjedring: ja – støddæmper foran
  • Maks. rækkevidde kun med el: 70km
  • Maks. rækkevidde m. assistance: 140km
  • Dæk: 20″x4.0″
  • Cyklens materiale: aluminium
  • Cyklens vægt: 40kg (+ begge batteri)
  • Batteriets vægt: ca. 5kg pr stk
  • Maks. vægt: 230kg
  • Kørelys: ja – foran og bag, samt blinklys
  • Vandresistens: IP54
  • Opladningstid: 5-7 timer pr batteri (2 opladere er inkluderet)
  • Foldbar: nej

Forsendelse & Modtagelse

Din el cykel sendes med fragtfirma til den adresse, du oplyser, når du lægger en ordre. Du kan følge den til din dør via tracking nummer du modtager på mail efter fuld betaling er foretaget.

Når du modtager din el cykel, skal du som udgangspunkt montere forhjul, sadel, skærme, pedaler og styr – alt det elektriske er installeret på forhånd. På nogle modeller er skærme også allerede monteret. Det hænder bremserne skal justeres ved modtagelse, men det er en mindre justering, hvor bremsekaliber tilpasses, således bremseskive ikke går i mod og skaber en lyd.

Efterspænd altid hele cyklen, og tjek dine bremser, lys mv. virker, før du kører en tur.

Manual

Garanti

  • Motor / forgaffel / stellet: 12 mdr
  • Tandhjul / display: 12 mdr
  • Oplader / controller / batteri: 6 mdr
  • Bremser / gashåndtag / gearsystem / tandhjul: 6 mdr
  • Pedaler / støtteben: 3 mdr

Generelt slid, vandskade eller skader forårsaget af misbrug / mangel på vedligeholdelse dækkes ikke af din garanti. Garantien dækker dig udelukkende mod produktionsfejl. 

Yderligere information

Køb er inkl. skærme til foran og bag.

Lås følger ikke med.

Husk at notere stelnummer på cyklen ned ved modtagelse.

Bezior X500 Max kræver en ansvarsforsikring samt hjelm. Er du under 18 år, kræver det knallertkørekort.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.